Thursday, 10 February 2011

Contest: Comelnye berbaju kurung


Hye salam sejahtera, firstly terima kasih kepada cik Popolita kerana tag eja untuk contest baju kurung comel nih, sebenarnya sebelum ni Cik Siti Khadijah pun ada tag eja, juga..tapi gambar dalam folder eja dah kena virus, so, hilang semua gambar...sedih oooo....

Okeylah hari ini tak nak cerita pasal sedih, tapi nak tengok gambar eja dan Amani Ashraff pakai baju kurung sehingga nampak comel...Walaubagaimanapun, ada satu picture eja pakai baju kurung, amik kau baju kurung UITM lagi...Aha...

Si pemakai baju kurung untuk baju kurung yang comel lote..

Perempuan pakai baju kurung Cantik+Comel?
Memang sangat cantik, manis, ayu, lawa dan bergaya. Cantik boleh didifinisikan sebagai, sedap mata memandang, selesa dan sopan. Senang cakap semua suka je tengok. Takda sakit-sakit mata la....contoh: tengok gambar di atas...sakit mata tak? tak kan...Memang nampak cute, perempuan pakai baju kurung ni..tanya budak lelaki...saya perempuan, saya tengok kaum sejenis saya pakai pon saya kata cute...ikhlas ae...bukan auta....aha...

Apa perasaan pakai baju kurung di atas?
Saya berperasaan, selesa, senang bergerak dan...rasa lawa lawa...cececey....Sebenarnya baju kurung itu dipakai kerana, saya dan Amani Ashraff sedang menghadiri kuliah. Tambahan pula, di kolej kami, untuk course uitm, di nasihatkan supaya pakai uniform tu setiap hari isnin. Yang Amani Ashraff pulak dia tak pakai sebab...sebab...sebab...kain dia dah terbakar kena iron...peace geng....wa menang contest ni hadiah half-half aeh...aha....

Guys pon nak tunjukkan ke omel comelan dan kecantikan anda memakai baju kurung nih, okey boleh-boleh.....link terus kat sini...
Paling penting Due date contest: 20 Februari 2011

Sempat lagi nih...apa loe....

Nak tag dia nih la, comel je pakai baju kurung

10 comments:

  1. yeah ! comel ...ayu lagi ..
    hehehe ..
    gud luck ya ..

    jom baca :
    Korang kategori rajin menulis atau terus menulis ?"

    ReplyDelete
  2. wewewe comeyyyy orkkkk... kemsalam..

    ReplyDelete
  3. nelly: terima kasih...biase je...
    astina: bahhaha..waalaikumsalam..

    korang rajin komen..thanks2...xleh jadi nih...

    ReplyDelete
  4. otw join ..hehehe ...
    maceh tag

    ReplyDelete
  5. hahaha aku rendu gile baju uitm tp kain koyak pulak. hampeh btol iron tu. grrrrr

    ReplyDelete
  6. tq tag..ada masa anne join olait :)

    ReplyDelete
  7. nelly: welcome...sila, sila...
    aman: aha...ak ingt lg...xpe nnt degree ko uat kain bru eh...
    anne: ok no hal la..
    nadzirah: thanks ...kamu pon sweet lau pki bju kurung taw..
    mr. Ns: thanks..comel eh...ahaks...*gedik2..

    thanks semua sudi dtg dan komen2...

    ReplyDelete
  8. alamak~ da tutup bru sempat nk jengah~ isk isk~ tak sempat nk join~ T_T
    anyway, time kasih tag sy ye cik blog~ i appreciate that~ XD

    ReplyDelete