Friday, 21 January 2011

Contest: Picture hitam putih paling cool


Hari-hari nak join contest yea...dah macam tak ada kerja lain..Takpelah belog gue, sekati gue lah... Ok menang kalah belakang cerita, yang penting, saya nak join contest nih...Okeylah contest nih telah di tag, oleh si suraya tuh..siapa lagi member 1 college and 1 course..nih picit nih...

Okeylah saya mempertaruhkan gambar nih, amik kau, sayang-sayang saya sume join sekali...


okey ni picture kelas saya...

Di sebalik gambar yang tersenyum gembira tu, sebenarnya ada juga terselit cerita suka dan duka, ada yang gaduh satu kelas, tak bertegur sapa, pentingkan diri sendiri,belagak, gila kuasa, tak boleh bertolak ansur, cemburu dan lain-lain...

tapi..
yang positifnya, semua bersatu hati time buat keputusan nak decide siapa nak nyanyi untuk MPG, tolong-menolong semasa nak buat event, kerjasama menyiapkan nota AOM (admininstrative office mgt), bantu-membantu mengajar subject killer tu (account), sopan santun bila belajar dalam kelas, mendengar kata lecturer, ketika lecturer mengajar, tak bising dalam kelas, yang ada kereta sanggup ambil kawan pergi kelas, sebab hujan, dan last sekali, siap tolong hantarkan assignment kawan selepas di pinjam untuk meniru....heheheh...biasalah students...

Okeylah kalaulah ye, picture saya terpilih untuk mendapat sesuatu yang berharga RM100 itu, saya nak gunakan duit tu ajak kawan-kawan saya buat reunion makan kat kfc,...

Okeylah itu saja, untuk para pembaca di luar sana nak join sila ikut syarat dan peraturan ya...

1. Macam biasa, mesti jadi follower admin, nak menang
2. Letak banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berlangsung dan link kat belog admin.
3. Buat entry pasal contest, dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau menang RM100? ayat mesti simple...

contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

4. tag lima orang kawan, yang betol2 korang rasa nak join contest nih.
5. Tarikh tutup : 1 March 2011

Untuk maklumat lebih lanjut boleh terus berhubung di sini...

lihat siapa yang kena

1. Hitam putih kehidupan Iris
2.Hitam putih kehidupan abg long
3. Hitam putih kehidupan chieyda
4. Hitam putih kehidupan yaya
5. Hitam putih kehidupan angah


11 comments:

  1. hehe thanks!
    good luck eja!
    ada peluang menang ni. hehhe

    ReplyDelete
  2. sah peminat shawl gilos ni

    good luck dear:)

    ReplyDelete
  3. salam ziarah, terima kasih follow blog makcik yang sengal tu.

    ReplyDelete
  4. chinatsu: thanks..
    apis: thanks..hrp2..
    ridhuan: thanks juga
    sue: thanks..Insya Allah...kamu juga..
    misz: sy minat jgk shwl...
    cik ina: welcome..mmg suke folo mellow...

    thanks sume sudi dtg belog eja..

    ReplyDelete
  5. ai ni: thanks dear...doakn kali ni mng taw..

    ReplyDelete
  6. hahahahhahah...yup!
    tharu ak bc entry ko yg ni..rse nk mngalir air mte..
    windu korg smua!!!luv u all kwn2!

    ReplyDelete
  7. salam.. hye :) terima kasih join contest !
    good luck yaaaaa :)

    ReplyDelete