Friday, 7 January 2011

1st GA by HEZE SUZE

GA?Giveaway? Hadiah percuma...Siapa nak bagi..macam mana nak bagi?then, macam manak pulak nak dapat...best..best..Sebelum tu saya nak ucapkan terima kasih kepada Sis Momoy kita, kerana telah mengtag saya. Thanks kak, baru berkenalan semalam...luv u lah...

Okey, GA? pe benda tuh..untuk orang yang macam saya jarang berblogger walaupun dah lama mendaftar untuk ahli kelab blogspot.com..

Pang pUng Pangg...Alexender...Tahu jugak..oh giveaway!..Sis Momoy ni saje uji taw...Ni nak bagi hadiah pada awak-awak yang sukakan hadiah..macam saya..saya suka...!

Hadiah, mestilah free..tapi bukan free memvavi buta je taw, mestilah ada kredit sikit...Salah satunya meminta awak-awak untuk buat karangan berkaitan dengan GA tuh..Nak hadiah kan...

Okey ini ceritanya....

I love wedges. bukan cheesy wedges..dan juga, bukan wages yang korang dapat every month tu...jangan nak memandai eh...wedges yang nak saya cerita nih adalah kasut tebal dan tinggi lah...

Ni wedges..sedapppp...

Saya kenal wedges time masuk kolej, semester 1...Miss Hazeniza yang mula-mula sebut pasal benda alah itu...Miss Niza lecturer Personality development saya, dia cakap macam ni "Freshie, tak dibenarkan pakai wedges, snickers, flat, flat pam, dan yang sekutu denganya".
plus minus macam tulah...Dalam apa yang Miss katakan tu, ada satu perkataan saja yang saya tak faham ..apa itu wedges? cheesy wedges kah ia..? Mengapa mesti pakai..bukan makan...dok usha-usha dengan senior dan bertanya, apakah itu wedges? dia kata kasutlah...owh barulah tahu...
Ni pun wedges jugak? bestttt....

Eleh, siapa nak pakai kasut macam tu...makcik-makcik je pakai...I never ever wearing that kind of shoes okey!...cececey....zaman baru nak naik katakan....

Amik kau, naik semester 3..fuyooo..cantik seh, lawa seh..nampak gedik seh...nak try..nak try...dalam hati "dapat PT akan ku beli wedges itu"...

Lepas dapat dan mengenakanya di kaki..wow rasa lebih gediks, lebih bahagia, lebih yakin dan lebih keunggulan ...

Manalah tahu lepas ni saya dapat wedges baru...free pulak tuh....Huh korang pulak nak cerita macam mana nak dapat GA pulak keyh.

So, sila baca term & condition di bawah...Join jangan tak join.




Syarat2 penyertaan adalah seperti berikut:-

1. Cam bese haruss menjadi follower http://hezesuze.blogspot.com & penaja bersama http://justprettystore.blogspot.com
2. Opkos kene wat 1 enty about this GA ye...
3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.
4. TAG 2 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok.
6. Undian akan dibuat melalui random.org ye harap maklum...


Nak tahu lebih details contact this mahu dapat wedges!

Okey lihat siapa yang kena....

1. suraya
2. Amani
3. Najwa

13 comments:

  1. hai uols
    thanks join my GA and gud luck :)

    ReplyDelete
  2. ok thanks kak...ade harpan nk meng x? sume hebat2...

    ReplyDelete
  3. cntek!!!!ble nk soping dgn ko ni lalink!!windu.......='(

    ReplyDelete
  4. tomato: thanks syg..
    ieka: tawu xpe..nk 1 x?
    wawa: aku pon..tggu dpt pt eh..

    ReplyDelete
  5. bila baca amani dah cuak.. grrr... perasan jap.. ingat kite.. hehehe

    ReplyDelete
  6. hey eja angah singgah sini 4llow apa pun thanks 4llow me n tak lupa good luck

    ReplyDelete
  7. amni: ehheh...xde la...nama dia amani...ada a
    gigi: thanks syg
    syafiq: thanks yea
    angah: ok xde hal lah..

    ReplyDelete
  8. terlapar pulak tengok wedges..nyam nyam nyam.. =O

    ReplyDelete