Monday, 24 January 2011

Nak panggil "Miss" jugak

kredit gambar daripada Hakim OM

sama cantik, sama padan, sama comel

Baru-baru ini atau semalam telah berlangsungnya perkahwinan yang gilang-gemilang lecturer saya yang bernama Miss Hazeniza. Madamlah..

Nak pergi sana pun plan tak berapa nak betul, banyak sangat tak jadi daripada jadi pergi...but at the end, still dapat pergi jugak menyaksikan persandingan Miss Hazeniza dengan suaminya. Madamlah...
Tengok Miss macam tengok artis atas pelamin tu...Madamlah..
sorry picture takda credit daripada saya, kerana handphone nih memory card buat hal...tak boleh nak baca,..virus agaknya...

miss melayan kerenah murid
mak eiiih...mcm kenal ..yang hujung sana...nampak pipi je...

Takpelah..nanti saya amik dari facebook siapa-siapa k...

meriah dan sangat meriah, tentulah separuh dewan je ahli kerabat kolej (INSTEDT), daripada para lecturer, staff dan jugak student...gamat satu dewan tuh...
miss niza dan suami yang bahagia...

Memilih baju berona emas, memang menjadi pilihan pada masa kini, nampaknya miss bijak memilih pakaian yang sesuai buat hari bersejarah, serta berkonsepkan garden di dalam dewan cukup menaikkan seri raja sehari itu...Di sebelah sudut kanan dewan terdapat pondok kecil dihiasi dengan bunga dan daun untuk acara memotong kek...(cara cakap nak macam wartawan nona)...sorry gambar tak da...bayangkan eh...

Okeylah, kesipulannya, miss (madamlah) bukan sahaja menjadi raja sehari tetapi artis sehari juga kerana, para paparazi dan mamarazi sibuk nak ambil gambar serta menemu ramah beliau...

Akhir sekali saya ingin mengucapka
n...

Selamat Pengantin baru kepada Miss Hazeniza dan suami, semoga berbahagia sehingga ke anak cucu...Madamlah...

update dulu nanti isi gambar k...



pelajar yang cun-cun

3 comments:

  1. ala baru nak tengok gambar!
    hehe

    ReplyDelete
  2. nub: pada lecturer sy
    sue: tu la hp rosk la...nnt eja celok kt fb sape2 k..

    ReplyDelete