Wednesday, 24 July 2013

New Prince

Hello hello hello, hai, Assalamualaikum semua, wah lamanya tak update belog, hampir satu semester, tapi tak pe, sekarang I ada story tentang pasangan diraja yang cukup awesome tuh, sekarang dah ada little prince pulak...

Sebelum ni, masa diorang punya wedding I ada cerita pasal perkahwinan mereka, dalam entry Not Fairy Tale Anymore now, pasal anak dia pulak, u'ollss tahu tak, diorang punya aura dapat baby tuh, satu dunia terasa, i yang tak da kena-mengena pun tiba-tiba rasa happy sangat...ucapan, bunyi meriam, serata dunia meraikan kelahiran putera sulung Will dan Kate...

Its a boy!!!!


Sweet couple, walaupun perut Kate macam ada satu lagi baby, but shes look absolutely stunning.
 Picture by CLEO

Trivia baby boy Prince William and wife Kate,
*  Berat baby 8 lbs 6 oz ( 3.8kg)
* Dilahirkan di St. Mary's Hospital, London
* George and James nama favorite diraja, tapi, walau apa-apa pun nama yang sebenarnya belum diketahui.

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete