Wednesday, 6 March 2013

Selera Anak Dara

Assalamualaikum, heyy yaaa...

First week for new semester memang class untuk hooo haaa hooo haaa, jew lah, well kena kenal-kenal dengan lectures untuk subject-subject baru, ice breaking still traditional one, kena introduce yourself, name, asal mana, diploma apa, bla bla blaaa...and yang paling best, class mestilah habis awal.

So bermula la expidisi memasak di rumah sewa, nak cari recipe yang best, yang sedap, yang senang, yang tak banyak bahan, yang murah, yang bila masak dapat banyak, yang kenyang sampai ke malam, yang penting senang hati bila makan...so bila semua tuh menjadi, next boleh la masak lagi.

Menu hari ni Ikan Bakar air asam dan Kobis masak lemak putih. Actually nak masak pucuk paku masak lemak, tapi pucuk paku kat Econsave tak ada, so terpaksa la change tu kobis dan carrot.  So, kalau rasa-rasa nak masak macam nih punya mudah, bolehlah google menu. Okay.





3 comments: