Tuesday, 13 November 2012

Di Kepala

Sejak masuk  tahun 2012, I sebenarnya dah tak sabar sangat nak tukar heading, bosan sehhh tengok heading yang sama, I rasa hampir 2 tahun kot I pakai heading tuh, entah, I pon tak sure dah berapa lama, yang penting memang dah lama, dari rambut I panjang, I dah potong pendek, sekarang dah nak panjang balik,  nak buat heading itu pon I hired orang untuk buatkan, but I memang dah tak boleh tahan tengok belog sendiri nih.  Then, bila I dapat tahu je, quiz Billing & Insurance esok di cancal kan, weeee hoooooo seronok, terus switch on my laptop and facebooking, twittering, blog walking, tagged-ting and macam-macam lagi lah, tak kan nak bagitahu semua apa I buat.

Eh lagi satu, filem tamil tadi best, jugak!, Tahniah buat filem tamil, tak jemu, tak serik, tak rasa buang masa pon tengok, walaupun, I tengok cerita tuh sambil menduakan dia dengan searching online entah apa-apa.

Lepas habis filem tamil, I duduk-duduk, terus I draf kan heading macam mana yang I nak, I nak heading yang menggambarkan diri I lah, takkan diri you all pulak kan, apa I suka, siapa I minat, I suka buat apa, serba-serbi tentang diri I, wahhhhh gila kuasa, yelah belog I kan...No wonder lahhhh...


One of them yang I rasa cantik, yang I rasa ehhh...yang ini, sebab dia simple jew, yang lain I buat, aiiiishhhh malu sangat nak tunjuk, camnih okay kot, I kan dah besar, tak nak lah, letak picture gedabak dah kat depan, orang tengok belog, terkejut tengok muka kita, lagi-lagi yang pakai handphone yang comel-comel macam I, bukak-bukak nampak muka kau dulu....Ahahhah...So, I dah 22, buat la cara matang sikit, sikit jew, ...

Ni I just main lukis-lukis je, memang secara semulajadinya pon memang I tak reti and tidak ada bakat pun dalam seni lukis,...kalau seni kreatif, Insya Allah....so....nanti I nak mintak tolong one of my friends la buat kan, nanti I suap lah diorang dengan top up....ahahhahaha

Tungggu.....

4 comments:

  1. @najwa: dah update yang baru..mai tengok maiii....ehehheh...rajin ko baca belog aku yang tak seberapa nih..awww...xoxo...

    ReplyDelete
  2. @farid omar: u lost in my blog..okay then, Welcome to my blog...

    ReplyDelete